mandag 26. mai 2008

Min far - den prisvinnande hovudrolleinnehavaren

Min far er hovudrolleinnehavar i ein superkort kortfilm om Fjørtofta "Paradis på jord". Filmen er laga av medieelevar frå Haram vgs. (Min gamle skule) Og under Den norske Dokumentarfilmfestivalen i Volda fekk filmen heiderleg omtale og 2. plass i klassen superdok. (Kortfilmar på eit minutt, visstnok)
Filmen blir omtalt slik: "Ein film som går rett i hjartet ...«Paradis på jord» tar for seg fråflyttingsproblematikken og livet på øya Fjørtofta i Haram kommune. Elevane har intervjua Palmar Fjørtoft, som saman med dei vakre bileta, fortel om si oppleving av det lille øysamfunnet." Min far blir og skildra som eit godt intervjuobjekt til formatet ettersom han snakka i overskrifter. :-D
Her kan du sjå filmen:

5 kommentarer:

Elisabeth F sa...

Eg skuldar mor mi å nemne at far min naturleg nok (for han) let seg intervjue i det provisoriske kontoret i "gamlehuset", der det ikkje har budd folk sidan midten av syttitalet. Foreldra mine har eit fint, oppussa og ryddig hus berre nokre meter unna. Men slikt bryr ikkje far min seg om..

tine sa...

Hei ..leser å ser bildene på bloggen din.. veldig koselig.. Du er dyktig... Alvilde er en Pettersen.. Det vil si hun kan ikke fornekte seg sin far.. Men hun har helt sikker arvet mange av dine egenskaper Elisabeth.. Du har en stor kapasitet og.. et godt hjerte. Jeg er stolt av å være i familie med deg.

Elisabeth F sa...

Hei Tine! Så koselig med hilsen!! Og du er nå så søt da!!! Alvilde er definitivt en Pettersen. Det er ikke et blondt gen på min side av familietreet, for eksempel. Også er hun fryktelig glad i musikk og jeg håper hun har arvet Pettersen-familiens musikalitet.

Gleder meg til å treffe deg i Sandefjord i sommer. Vi vurderer å feire St.Hans på hytta. Skal sende et pip om vi kommer.

Reisendemac sa...

Filmen e herved lagt til i favoritter..
:)

AudLene sa...

"En som ikke er borte, selv om han er det". Det var fint å se film Elisabeth !