tirsdag 25. november 2008

Julens favoritter?!!!

Da jeg i går fortalte at min datter hadde forlangt å bli servert "blandings" som bestod av melk blandet med julebrus. (Det smakte for øvrig urimelig ekkelt, en slags vammel kirsebærsmak) fant kollega Berglund straks ut av lunsjen i dag skulle brukes til å teste en annen konvergens av julesmak og produkter som ikke bør ha så mye julesmak egentlig. Nemlig Tines nysatsing juleyoghurt. Så i lunsjen i dag stilte Berglund med en firepakning med yoghurt med inefærsmak, gløggsmak, fikensmak og rom/rosin-smak. Et nesten frivillig smakspanel bestående av meg selv, Kjersti og Sten skulle teste ut om dette var så bra som de (Tine) lovet. Noen av oss (meg) tok dissens i forhold til rom-rosin. Jeg er jo avholdsmenneske, så jeg tok bare en teskje for å vise hvor modig jeg er. Den egentlige grunnen er selvsagt at jeg fikk frysninger på ryggen av lukta. Hva er så konklusjonen... For det første så synes vi kanskje at det ikke er alle smaker av jul som passer til å bli blandet i yoghurt. selv om vi venter spent på granbarsmak, julenek-smak og kongerøkelsesmak som vel er de neste som lanseres for at juleyoghurten tradisjonen tro skal komme i sju slag. For det andre så vil vi på det sterkeste anmode alle om å holde seg langt unna rom-rosin-yoghurt. (Det er den Sten spiser på bildet ja) Ingefæryoghurten var derimot god. Fiken smakte... ja, fiken igrunn, med fikenkonsistens også... Mens Gløggyoghurten var mest rar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg blir neppe noen reklamemann for disse Tine-youghurtene. Det får gå inn i kategorien "vi shopper så det svir, slik at Norge skal komme seg ut av finanskrisa".

Neste år håper jeg at de lager andre juleyoughurter.
- Juleyoughurt med ribbesmak
- Juleyoughurt med lutefisksmak
- Juleyoughurt med serinakakesmak
- Nyttårsyoughurt med kalkun og stuffingsmak.

Tysvær skøyteklubb sa...

Sten Magne har glemt vestlandsvarianten, pinnekjøttyoughurt. Serveres på fastende mage med en kopp varm smult med krem som tilbehør.

Anonym sa...

Jeg tør ikke tenke på smalahoveyoughurt fra Voss!

Tysvær skøyteklubb sa...

Jeg tør.
Se for deg at du morgentrøtt og småsulten åpner yoghurt-boksen og plirer groggy oppi for bare å oppleve at den plirer tilbake. Det som farer gjennom hodet ditt i det du svimer av er salmen 'når mitt øye trøtt av søye'

Anonym sa...

Visst vi snakker om unge herr Hatlestad, tror jeg at han aldri kan bli trøtt av søye.