torsdag 6. november 2008

Kjære nissen

Om du skulle komme på å lese her inne så tenkte jeg bare at jeg skulle nevne noe for deg. Som du vet har vi to barn i hus, og når julen kommer er de selvsagt takknemlige for alle gaver de får. Det betyr ikke at de forventer å få noe!! Det pleier å være nok av gaver, så barna våre har det helt strålende. Men om du skulle slumpe til å ha en levering i Camilla Colletts veg 11 på Eidsvoll sånn om kvelden den 24 desember så tenkte jeg at jeg skulle nevne litt essensiell informasjon, som spesielt gjelder de myke pakkene. For prinsesse Alvilde er nok stikkordet rosa. (Selv om mor er rimelig lei av alt det rosa og tar imot andre farger med åpne armer.) Hun bruker str 104, og trenger hverdagstøy som pysjer, strømpebukser, gensere og skjørt. Hun er veldig glad i å gå i skjørt. Edvin er fullstendig altetende. Han vokser så vi nesten kan se det fra dag til dag og trenger str 152 (!!!) Han trenger alltid gensere, bukser, stilongser og pysjer for eksempel. Begge barna liker bøker og er veldig glad i musikk. Edvin leser ganske bra nå. Ellers er han nysgjerrig på det meste og glad i ting man kan fikle med og skru sammen. Han er også glad i Playstation2 og Nintendo DS-en sin. Alvilde liker alt som små jenter liker. Småting, og dukketing og slikt. Hun har også Nintendo DS. Den er rosa, selvfølgelig. Som du skjønner så har barna mine så bra som de kan ha det. Og det er altså ingen mangel på gaver på julekvelden. Så det er ikke behov for å kjøpe noe stort og dyrt. Men om vårt hus allerede står på listen din, og du trengte noen tips, eller lurte på det her med størrelser og slikt, så tenkte jeg at jeg skulle være litt behjelpelig. (Forresten så har jo barna en storebror også. Han har flytta for seg selv, og om du har planer om å ta med noe til han så trenger han huslige og praktiske ting av alle slag, og er ellers veldig glad i lydbøker.) Hilsen Elisabeth
(PS: Skal hilse fra Edvin og si at denne jula er det fint om du kan komme når Anders er der også. Du har en irriterende evne til å komme akkurat når han er på do, hvert eneste år)

2 kommentarer:

Tysvær skøyteklubb sa...

Jeg skal hilse fra nissen, hun lurte på om ikke mor og far har noen ønsker for julen også, hun sier at det ofte er vel så vanskelig å finne ut av som for "dessa som er små"

Elisabeth F sa...

Jeg er veldig glad for at hun nissen spurte om akkurat det. Hmm... Jeg vet sannelig ikke jeg. Vi leser jo og er glade i musikk.. Og vi liker spill. Det eneste jeg kan komme på at vi trenger er en ny stekepanne.

(Disse tipsene er forresten ikke gratis, de koster tilsvarende tips tilbake.)