torsdag 4. desember 2008

Tynntjukke og tjukktynne

Nå har det handla mye om tjukkhet de siste dagene her, men nå skal jeg snart slutte å snakke om det. Må bare få si at jeg fascineres av at det finnes tynntjukke og tjukktynne mennesker. Tynntjukke er tynne mennesker som ser litt tjukke ut. Gjerne fordi de fra naturens side er utstyrt med et bredt eller rundt ansikt, eller en solid dobbelhake. De er slike mennesker som ser tjukke ut fra halsen og opp, men om de tok på seg en finlandshette så hadde de vært tynne.
Tjukktynne er det motsatte. De er gjerne smale i ansiktet og det er ikke før du ser etter at du legger merke til at de f.eks er drøye over rumpa. f.eks.
Jeg lurer egentlig på hva som er best av de to. Tynntjukke ER jo ikke tjukke så de har jo ikke problemer med å finne seg klær og sånt. Og det er jo sikkert bedre for helsa. Selv om tjukktynne ofte har en utpreget pærefasong, og det er jo visstnok ikke så skadelig som å ha eplefasong. (Hva man får vite om man leser forsidene på ukeblader) For menn finnes det dessuten en helt egen gren som er tynntjukktynne. Det er sånne eldre menn som har tynne bein og armer og smalt ansikt, men så har de likevel mage.
Beklager at jeg har rota bort tiden din på sånne meningsløse betraktninger. Men det er en tid for alt. I dag var det ikke tid for kvantefysikk, men derimot for betraktninger om tjukke og tynne. Men i dag er i dag og i morgen i morgen, som de sier på Blåfjell. (Atle Antonsen får være representant for de tynntjukke...)

6 kommentarer:

Anonym sa...

det finnes også en tredje art; det som på engelsk heter skinny fat persons; de er tilsynelatende tynne på grensen til magre; men de har fett i stedet for muskler; derfor ser de syltynne ut, men har likevel for mye fett på kroppen.

Grana

Svarte Katta sa...

Er det ikke best å bare være tjukk? Jeg har alltid ment at pene folk finnes det nok av. Vi andre kan være smarte og rike...

Anonym sa...

Ej vil ver... toeffe toeffe tynne tynne tynn :-) da e ej tynn og toeff i pysjamas og i frakk! Yihaaa....

Nei heilt alvorlig altsaa, ej vil helst ver saann skinntynn!!!! Dvs ei saann som paa overflata virker tynn, da legg ikkje andre saa godt merke til at ej e faktsik maaaange kilo for tjukk!!! Hii hiii hii!! Da kan ej slappe av og ete det ej vil heilt til nokken gjeng meg skikkelig i saumane (helst ho irdi da). No kosa ej meg fole her altsaa fru fjoertoft! Klem fra Sivpiv til deg som e baade skinntynn og tynnedame og kvinneidol og frua til han Stein paa Eidsvoll :-)

Elin sa...

under hvilken kategori faller stutt-tjukke?

Anonym sa...

stutt-tjukke er de der mest synd på; ikke kan de bli høyere, og ikke klarer de å slanke seg; men de kan bli gode å ha som foreldrekontakter og materialforvaltere og sånt.

til Svarte Katta: det finnes nesten ingen stygge mennesker; jeg har levd lenge og jeg har kanskje bare møtt til sammen 10 virkelig stygginger; da har det ofte vært snakk om en kombinasjon av hudproblemer, ørnenese, underbitt, generelt grettent oppsyn, stygg frisyre og en del annet.

det er ALLTID best å være tynn.

Grana (teit at det står Anonym øverst, men enda teitere dersom dere fikk se brukernavnet mitt)

Elisabeth F sa...

Jeg synes det er en veldig ærlig sak å være stutt-tjukk.

Selv om jeg er enig med grana i at det alltid er best å være tynn. (For meg selv vel og merke, jeg vet om andre som har så pene kilo at jeg blir helt misunnelig. Sånne dødssøte jenter med krøller og smilehull som ser ut som om de er klipt ut av en reklame) Men å være tynn og se tjukk ut fordi du har litt rundt ansikt må være utrolig deprimerende. Da er det jo nesten bedre å være stutt-tjukk, så har du faktisk fått gleden av kiloene også. Det er jo fordeler også. Man fryser sjelden og har en fantastisk oppdrift når man svømmer, for eksempel :-D.
Jeg er også enig i at veldig få faktisk er stygge. Jeg har til gode å se noen som det ikke er noe vakkert med. Noen er jo dessuten så stygge at de blir pene av det.