fredag 20. februar 2009

Hostage situation

Kjære dere mine nærmeste pårørende.
Jeg har den siste uken vært gissel hos to noe kortvokste gisseltakere som kaller seg "Kosedyrenes frigjøringsfront", eller "Frigjøringsfronten for kosedyr" eller noe lignende. De behandler meg godt, men truer meg noe indirekte på livet. De synger stadig på en sang der en av linjene går som følger "da reven skulle reise seg i sin sult og nøøøøøød, så bom fallera faderullandei så var han jammen døøøøøød" Jeg tror de prøver å bryte meg ned pssykisk, og frykter at jeg snart rammes av Stockholmsyndromet. De hevder at ingen av mine nærmeste har etterlyst meg så langt, men det kan jeg ikke tro. Vær så snill og starte forhandlinger om å få satt meg fri så snart som mulig. Hjelp hjelp
Hilsen reven

4 kommentarer:

AudLene sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
AudLene sa...

Har du noen som helst ide om hvor du kan befinne deg? Hører du noen lyder....toglyder, båtlyder.....hva som helst? Kan du gjenkjenne noen lukter?
Jeg ser av bildet at du befinner deg et sted der det "hykles" en del, men det er lite å gå på.
Jeg kan forsikre deg om at alle tilgjengelige ressurser er satt inn for å lokalisere og befri deg.
Hold ut !!

Hilsen Brumlemann....IOU man !!

Elisabeth F sa...

Jeg hører av og til flylyder, noen ganger krangling, og ganske ofte lyden av tegnefilmer. Jeg blir passet på av to ganske blodtørstige katter. Muligens har de gjort sine erfaringer etter hjelpen vi fikk av agent "stabbursmusa" og agent "klatremus" da du var i fangenskap sist. Be Morten Skogmus om å holde seg unna fredsforhandlingene denne gangen. Det er for farlig for ham. Trolig er det best at Bamsefar selv håndterer saken.
Men hjelp meg fort.

AudLene sa...

Da må jeg nok be om assistanse fra Bestemor Skogmus også....hun har slikt håndlag med katter.....Bamsefar er underrettet om situasjonen og vi sitter i råd og evaluerer situasjonen fra time til time. Det er snart Norge Rundt på TV, og vi håper å ha deg ute innen den tid. Hold fortsatt ut !