onsdag 18. februar 2009

Hva er du mest fornøyd med med deg selv?

Tja... sminkepungen? Her kommer den grimme sannhet.
På bildet til høyre, der jeg ser tilnærmet normal ut har jeg sminke på. På bildet til venstre, der jeg ser tilnærmet narkoman ut er sminken tatt av. (Beklager alle narkomane...) Jeg innser selv at jeg er kommet i den alderen der sminke bør være en nødvendighet. En gang i tiden var det ikke slik. En gang i tiden burde man hatt vett til å være rimelig fornøyd med seg selv, men istedet syntes man at alt var feil.
Det er godt man har en blogg å syte i.
Om Gud har tenkt å utføre et par mirakler igjen med det første. Om verden liksom skal oppgraderes og ny programvare skal installeres, så hadde jeg blitt veldig glad for IRL photoshop. Da skulle jeg gått over med magic wand og kjapt sørga for at håret mitt var mørkt og ikke gråspetta eller hadde ettervekst. Jeg skulle brukt kloneverktøyet og sørga for en plettfri hud. Jeg skulle retta ut bulken på nesa etter den gangen jeg knakk den, og ikke minst skulle jeg dratt opp "brightnessen" på en hver gråværsdag.

1 kommentar:

Tudde sa...

OK - jeg trodde kanskje aldri at jeg skulle si dette, og du vil sannsynligvis fryde deg stort over disse ordene. Jeg tror vi har kommet til det skritt at det er på tide med litt øvelse på dette området - også for meg..

..og Cathrin, jeg vet jo at du leser her, bort med det gliset ;)