tirsdag 24. mars 2009

Stiloppgave: Hobbyen min...

På fritiden min liker jeg godt å drive på med hobbyen min. Det er å lage LOer. Mange jeg kjenner lager BOM, men jeg gjør ikke det så langt. Jeg setter alle mine LOer inn i Post Bound, og holder meg til 12 x 12. Vanligvis starter jeg med bazzil og tar det derfra. I starten var cuttlebugen mitt viktigste verktøy, men nå har jeg Cricut så da står igrunn cuttlebugen bare og støver ned. Selv om jeg faktisk har mange dies. Men det er jo en del andre ting som trengs også. Mange liker godt å bruke magic mesh, men det er ikke jeg fan av. Jeg liker det clean and simple, det betyr lite bling og ikke vintage. Tiny alpha eller tickers er et must, jeg bruker dessuten ofte H2O, men det er mest på Magnolia da. Ellers foretrekker jeg distress, som jeg jo også ofte bruker på samme måten som jeg ville brukt cateye. Jeg er dessuten veldig glad i x-en min, som er med over alt. Og swirler da. jeg elsker swirler, enten det er snakk om bling eller rubons eller clearstamps eller hva som helst egentlig. Av og til lager jeg swirlene selv med stickles eller liquid pearls. Uansett er det veldig praktisk med en PSB å ha alle tingene i Så sånn er det med den saken. :-D

10 kommentarer:

Tonje F sa...

eh - hæh??

Anonym sa...

double that...

Anonym sa...

hihihihihi.........

Jeg DIGGER oppsettet ditt! Og nesten ikke misunnelig på alt utstyret....

Klem Cathrin

Anonym sa...

Hvor mye penger bruker du på dette??? Halve lønna?

Elisabeth F sa...

Haha... nei veldig langt ifra!!! Nå har jeg akkurat vært på messe og svidd av 1.500 kroner på papir og lim og stempler, så akkurat NÅ føler jeg at jeg har sløst skikkelig, men det var et ekstremtilfelle.
Om jeg skal gjette så bruker jeg maks 2-400 kroner i mnd.

Jeg har holdt på med dette siden 2004, så det du ser på bildet er det jeg har skaffa meg i løpet av fem år.

Fint om du kan skrive under med navn forresten. Jeg er ikke så glad i aonyme kommentarer

LenaF sa...

Herlig stiloppgave! Med alle begreper som du helt klart har forståelse for, den røde tråden i temaet og den fine illustrasjonen får du karakter 5+. Det jeg savner er litt mer lengde og kanskje en egen illustrasjon på en LO ;-) !

Anja Holt sa...

Du kunne like gjerne skrevet alt på samisk, men jeg har sett det du produserer og det er nydelig!

Anonym sa...

Ej e forresten VELDIG imponert over kor ryddig du he det paa hobbyrommet ditt, ej hadde nok ikkje klart det, saa der faar du ei stjerne :-)

Rannveig sa...

Dette var omtrent som å lese en epikrise fra en øyelege, for det meste uforståelig, men tror jeg skjønte konklusjonen.

Svarte Katta sa...

Jeg scrapper også, og bruker masse penger på det. Har til og med skaffet meg en håndholdt printer som kan lage fine symboler. Har tang og mengder av alfabeter, som ofte beslaglesses av mindre heldige venner og kolleger ;-)