mandag 18. mai 2009

Dagen derpå med hummus og grillede grønnsaker

Så er det dagen derpå.
Dagen etter dagen. Og dagen etter dagen etter dagen. Alexander har landa, og Synnøve har landa, og vi har kanskje landa litt vi som kan kalle oss "Norge" også. kanskje vi ikke er like irritert på Synnøve Svabø i dag som vi var i går. Jeg må ærlig innrømme at jeg synes ganske synd på Synnøve Svabø, selv om jeg ikke syntes hun gjorde en god jobb i det hele tatt. Hun sleit skikkelig med å finne rollen sin. Det virka jo som om hun trodde hun personlig skulle ha en fire timers direktesending. Det skulle hun jo ikke. Hun skulle kommentere en direktesending. Og det er en signifikant forskjell der. Men hun mente jo ikke å herpe Grand prix. Det var nok rett og slett et resultat av at det bare ble sånn. Jeg synes nesen enda mer synd på henne fordi vi vant. For opptakene fra denne MGP-finalen kommer hun til å høre mange, mange ganger. Og der vi gang på gang på gang skulle ha hørt "Norway - twelve points" vil vi istedet høre Svabø kjatre i vei om seg selv og sitt langt innenfor manges intimsoner. Jeg ble ikke støtt av hverken tennissokker eller dobesøk. Jeg ble bare sur fordi jeg ikke fikk med meg hva som skjedde. Det var jo som å ha et radioprogram oppå et tv-program. Menmenmen. Vi vant. Neste år trenger vi ingen kommentatorer. Da skal vi ha programledere. Og nå lurer jeg på hvem det blir. På gårsdagens årlige 17.mai-fest i Jørgen og Malins hage, (Bildet av Alvilde på syttendemai-fest er ment som en illustrasjon her) ble det kastet frem flere aktuelle navn. Noman Mubashir var ett av dem, Benedicte Adrian et annet. Jeg gjetter på Nadia Hasnaoui, Stian Barsnes Simonsen eller Ingerid Stenvold. På jobb i dag foreslo Hallvard, Christine Koht og Klaus Sonstad. Jeg tror jammen jeg skal lage en liten avstemning for å se hvem dere tipper på.
Jeg er fremdeles stolt av at Camillabarnehagen faktisk fikk til å ha kiosk på 17. mai. Det hele ble gjort i løpet av to dager, og så fikk vi det til så bra!!! Mye takket være styrer-Mona som organiserte alt av mat og masse tid og krefter utenom arbeidstid. Jeg er dødsimponert!!! Legger ved et bilde av plakatene jeg lagde til kiosken. Det er jammen ganske fint å ha elektronisk kuttemaskin :-)
Ellers... da jeg kom innpå kaffebrenneriet i dag tidlig for min sedvanlige kaffe latte, og dessuten hadde bestemt meg for at det trengtes et grovt rundstykke med mozzarella og tomat (jeg er et vanedyr når det kommer til slikt) Så viste det seg at de hadde sluttet med mozzarella og tomat. Nå var det hummus og grillede grønnsaker i stedet. Jeg tok meg selv i nakken, tenkte at det ikke er sunt å gro fast i sine for faste mønstre. Og konklusjonen er at hummus og grillede grønnsaker er kjempegodt.

3 kommentarer:

Anita Cathrine Karoline sa...

høres ut som du har hatt en super(hektisk) dag! men jeg syns som GP-Jostein: Hanne & Elisabeth bør være programledere!!

Anonym sa...

Kva med Inge Solmo,også kalt GP-Inge ifrå Ålesund;))
Plakatane var kjempe-fine...Njudla;O)
Klem,Ann

Anja Holt sa...

Synnøve er for fersk i mine ører til at jeg har noen sympati enda, jeg må ha ett par dager til... heia SVT1. *ler*

Dagen din var veldig hektisk, men du klarer å komme deg igjennom alt og litt til med stilen i behold.