tirsdag 12. mai 2009

Uheldig kombinasjon...

Forsiden på Dagbladet på nett...
Det blir selvsagt ikke bedre av at huset med ring rundt faktisk da er til salgs. Og at det ser ut til at selveboligsalget er konflikten som har trigget gårsdagens forferdelige dobbeltdrap.
Fra artikkelen kan vi lese at de to drepte var på Nesøya for å gjøre boligen klar for salg. Og at den årelange striden mellom drapsmannen og det ene offeret faktisk skyldtes en boligtvist, om nettopp denne boligen. Og hvem som skulle kjøpe hverandre ut for hva. I artikkelen står det: "Partene var svært uenige om hvordan de skulle fordele boet. Mannen krevde skjevdelt det vesentligste av verdien av boligen på Nesøya- og han krevde at boligen ikke skulle være med i skiftet."
Så om du klikker der så kan du altså lese hva du har krav på...
(Egentlig burde jeg selvsagt skrevet om avmakten som alltid slår over meg når en kvinne blir drept av en mann hun er eller har vært i et forhold med. Og at om man ser på drapsstatistikkene ser man at det faktisk er helt korrekt å snakke om drapsmenn. Tallenes takle er klar: Kvinner dreper ikke. De blir drept.
Og statistisk sett om man ser på de fleste drap der kvinner er drept de siste årene så drepes de av menn de er eller har vært i et forhold med.)

3 kommentarer:

Elin sa...

Yepp - det snakkes så mye om vold blant minoriteter etc etc... men sannheten er at det ikke er noen minoritet som er verstingen..det er MENN generelt som dreper. Dette er en sannhet det virker som om verden har akseptert. På tide med spesialopplegg for gutter i skolen?

Anita Cathrine Karoline sa...

moralen er: bli lesbisk.

Tonje F sa...

Huffa meg for ein grotesk kombinasjon. Er det ingen igjen med omløp i haudet i web-redaksjonen til Dagbladet? Eller er dei under slikt press at dei faktisk ikkje har tid til å sjå på sidene sine??