mandag 11. august 2008

Copycat... bokstavelig talt

Min kjære sjef Anne-Karin har jo figurert i pressen den siste tiden ettersom familien ville ha ny katt, og tenkte de kunne få en fra dyrebeskyttelsen. Men da hun tok kontakt med Dyrebeskyttelsen Oslo og Bærum, fikk hun umiddelbart beskjed om at de ikke ville gi henne katt. Anne-Karin bor nemlig i hus med hage på Stovner, og har massevis av friområder rundt. DET syntes dyrebeskyttelsen i Oslo og Bærum at var alt for trafikkfarlig. De så nemlig på kartet at det var veier i nærheten!!
Men nå har Anne-Karin fått seg katt. Og ikke en hvilken som helst katt. Den grå pelsdotten Sigurd viser seg å være så og si identisk med vår lille støvklut Bella.
Bella er pusen med lilla ball bak seg

2 kommentarer:

Elin sa...

sånn såg også min pus, Birk ut da den var liten :) se på mine sider så finner du et bilde av ham som voksen. Da vet dere hva dere har å se frem til ^^

Kanarifuglen sa...

Jammen var de like. Tror jeg må avvente å kastrere Sigurd til han har fått spleiset seg med din nydelige Bella. Da får vi mange søte og grå nøster som vi kan gi til alle de som vil ha katt, men som tilfeldigvis har en bilvei i nærheten :-)