lørdag 20. september 2008

Hva man kan bruke en helg på

Dette er det jeg bruker helga på. Landsmøte med jobben min. Og det er utrolig spennende. Rett og slett utrolig interessant å få lov til å være med å påvirke den fremtidige ruspolitikken her i landet. Det skjer så mye spennende og så mye bra. Ta for eksempel TV-aksjonen. I år går den til barn som rammes av rusbruk. Og det er så riktig og så viktig. Det er så mange barn som lever med den store hemmeligheten. Ingen må få vite hvordan de har det hjemme. Barna beskytter foreldrene sine, og vi voksne snakker heller ikke åpent om det med å drikke for mye. Så vi forteller jo indirekte barn at det er slik det skal gjøres. Om noen har et slikt skammelig problem så skal det ikke snakkes om. Det skal ties i hel. Er det rart at barna tier da? Om En av konsekvensene av årets TV-aksjon er at disse barna får en stemme. De blir tatt på alvor. De får faktisk vite at de ikke er alene. Så min supersterke oppfordring til alle blogglesere i dag er:
Det er ikke vanskeligere enn å klikke på den linken her, fylle ut, og så bruke to timer søndag den 19. oktober. Hvorfor ikke la søndagsturen bli en god gjerning?!! Du er herved oppfordret. Og send gjerne oppfordringen videre!

1 kommentar:

Anja Holt sa...

"Takk for at du meldte deg som bøssebærer. Du er nå registrert, og du vil bli kontaktet på telefon eller mail noen dager før aksjonen for nærmere informasjon om oppmøtested og oppmøtetid."