søndag 14. desember 2008

IKEA-kongens etfterfølger

Jeg lovte mannen min at jeg skulle blogge om han. Akkurat nå sitter nemlig jeg hjemme på Eidsvoll. Om en times tid skal jeg og ungene reise en tur til Eidsvollbygninga der ungene skal være med å synge. Vi skal tusle rundt i førjulsstemninga på et av de koseligste førjulsarrangementene jeg vet om. (skal legge ut bilder etterpå) Og hva skal så mannen gjøre. Jo han er akkurat nå på vei på IKEA. Helt på eget initiativ. Jeg er faktisk helt stum!!! Han gjør det selvsagt på mannemåten. Går ikke akkurat rundt og kikker. Han har liste over hva han skal ha med hyllenummerene der han finner det. Så det blir raskt ut og raskt inn. Men likevel!!! Beklager, Bård S, om du leser dette. Din posisjon som IKEA-kongen er truet!!

7 kommentarer:

Anita Cathrine Karoline sa...

Det må ha vært noe i vannet i dag. Mannen min hadde også tenkt seg på Ikea. Det var bare det at fruen aldri fikk ferdighandlelisten...

Elisabeth F sa...

Stein kom hjem med to hyller og et golvteppe til rommet til Edvin. Jeg har skrudd sammen mens han har vært på trening, så nå er det blitt julefint der oppe.
I tillegg til de fire stolene han var der for å kjøpe da. Og han kom faktisk også hjem med IKEA-fyllstoff. Lyspærer og gavepapir og slikt. OG han rakk å høre ungene synge i Eidsvollbygningen. Er fremdeles dødsimponert.

Anonym sa...

Go Stein altsaa!!! Hils alle sammen med mange juleklemmer fra Blackburn :-)

Anita Cathrine Karoline sa...

Jøsses ja dette er bra jobba!!

Tysvær skøyteklubb sa...

Jeg kan ikke skjønne annet enn at det snart står en bil til i totusenkronerklassen på gårdsplassen... :-)

Her oser det dårlig samvittighet fra Eidsvoll til Milano....

Tonje F sa...

testa denne på min bedre halvdel: "kva skal du gjere mens eg er borte denne veka då vennen min, du skal ikkje ein tur på IKEA for eksempel"

Fortørna kommentar borte frå PC-en: "Jo og så skal jeg gå ut naken fordi det er så varmt, og piske meg selv fordi det er så deilig. IKEA- særlig..."

Anita Cathrine Karoline sa...

*leeeeeeeeeeeer*