torsdag 25. desember 2008

Julekvelden oppsummert

Julesteika ble fantatstisk. Ungene er søte og sjarmerende, gavene var strålende. Og i år ble det ikke for mye heller. Barna fikk stort sett klær, eller bøker. Ikke en eneste plast-leke på noen av dem faktisk. Men Alvilde fikk rosa akebrett fra oss da. Og Edvin fikk slalåmski. Og det var populært!!
Vi voksne fikk sårt tiltrengt sengetøy. Vi har selvsagt skapet fullt av sengetøy, men etterhvert har det blitt utslitt og/eller stygt alt sammen. Plutselig hadde vi ikke noe sengetøy som faktisk var pent å legge på når vi fikk gjester. (Og vi hadde altså 122 gjestedøgn i fjor) Nå er det bare å planlegge neste visitt så skal dere få sove i deilig sateng :-)
Jeg for min del er overlykkelig over at den snille, snille mannen min har kjøpt Cricut-maskin til meg. Det sier sikkert ikke så mye for mange av dere, men det er altså en helt fantastisk slags "skriver" som skjærer ut istedt for å skrive. Så jeg kan altså kutte bokstaver og former i alle slags størrelser. En fantastisk dings om man driver med papirting, slik jeg jo gjør.

3 kommentarer:

LenaF sa...

Gratulerer med cricut!! Det blir morsomt med treff i januar. Jeg gleder meg til å se huset ditt. Ha en fortsatt fin jul og et godt nytt år!

Elisabeth F sa...

Ja, tror du jeg ble overlykkelig!!!! :-D Håper dere har en strålende julefeiring. Koselig å få juleklem fra Ebba på julekvelden da! :-D

Anonym sa...

Stooor juleklem fra oss i Blackburn, no lese vi i Sabeltann-boka og koser oss kan du tru!!! Veldig koselig jul her ogsaa i aar, vi sjaast snart!!