tirsdag 20. januar 2009

200 meter unna

Pettern og Gunnhild var altså bare 200 meter unna Obama da han ble innsatt i dag. Vi snakker altså de samme Gunnhild og Petter som under VG-lista syntes at Morten Harket hadde forspist seg på speltmel, og ikke minst kunne glede oss med informasjonen om at Petter Stordalen kom hele tiden da han var 14. Det var altså ikke jeg som sa det, men derimot Gunhild. Jeg humrer bare ved minnet om det.
Også er jeg egentlig litt letta over at "Gunnern", som jo vil være det mest passende kallenavnet til en såpass løs kanon på dekk, var et stykke fra mikrofonene da det skjedde denne gangen. For øvrig kan jeg nevne at jeg på en vanlig arbeidsdag er ca 200 meter fra samtlige stortingspolitikere, og dermed ca 500 meter fra kongen, om flagget er oppe da. Jeg er sikkert også godt under en kilometer fra diverse skuespillere ettersom jeg er i umiddelbar nærhet til diverse teater. Det eneste som er å si om det er at det gjør lite utslag i hverdagen egentlig. Vi får håpe Stordalen på denne måten greide å markere seg bedre enn jeg gjør. Kanskje satte han endelig Norge på kartet?!! (Om han nådde opp da... Norge ligger jo som kjent helt øverst. men det hadde ikke gjort så veldig mye om han plasserte oss litt lengre nede.... egentlig) Men rent bortsett fra det så er det grunn til å feire den svarte mannen i det hvite huset. Hipp hipp hurra!! Historisk dag og greier.

5 kommentarer:

Anonym sa...

haha. tenkte det samma. who cares?

Anonym sa...

At han reiser dit, er jo uproblematisk.

At han varsler media om det i forkant - og underveis - er patetisk.

Anonym sa...

hehe 200 meter fra Obama.

utrolig bra...

Jeg var en sånn 7000-8000km unna
og Obama la ikke merke til meg heller.

Anonym sa...

Jeg har aldri gjort meg opp noen tanke om jeg liker, eller ikke liker Petter Stordalen..

Men, når jeg leste artikkelen i Dagbladet nå akkurat ble jeg jævlig forbannet.

Faen for en pissmaur! Folk skjønner da selv hvor stort dette er, uten at denne fisen virkelig skal klemme inn trynet sitt i media og påpeke det. For en jævla selvutnevnt viktigper!

Og attpåtil presterer han å komme med følgende utsagn: "Man skulle nesten tro de jobbet i Choice hele gjengen."

Hva i helvete skal det bety? At det kun er Choice som har handlekraftige, ivrige og optimistiske folk? For et jævlig arrogant utsagn.

Makan til fjott.

Tonje F sa...

Guuuud, eg er glad eg blei nedstemt og måtte sjå på CNN i går (var saman med folk som ikkje snakka norsk)...