lørdag 3. januar 2009

Beklager Aud-Lene

Men dette er det umulig å ikke blogge om. :-) For et år siden fikk min gode venninne Aud-Lene sleng på bilen og kjørte ned et skilt. Ærlig som hun er ringte hun politiet og meldte fra, og de sa at hun muligens ville høre fra statens vegvesen. Det gjorde hun ikke før nå i romjulen. Da ble hun ringt opp fra P4, og man kan vel trygt si hun gikk fem på.
Jeg veksler mellom å synes fryktelig synd på henne, hun høres jo så spak ut, stakkars. Og å le veldig høyt og godt. Så jeg får krampe i magen, faktisk. Det må jo sies at sporty som hun er sendte hun sms til alle kjente med beskjed om å høre på P4, og ikke minst møtte hun nyttårsgjestene sine iført fangedrakt, ettersom hun jo da hadde fått "perm".
Lytt og le!!

1 kommentar:

AudLene sa...

Tusen takk, Elisabeth !! På tide at noen blogger om meg....jeg hadde , som jeg sa på radioen, en utrolig morsom dag, og lo godt av det hele. Jeg fikk mange sympatierlæringer, og mange takket for god underholdning!! Mamma syntes det hele var ganske grusomt.... såpass at hun storlo da jeg snakket med henne i telefonen !!

Når jeg tenker på det, så var det jo et strålende plott, som ba om å bli brukt på denne måten....bare så leit at det ikke var jeg som kunne bruke det på noen andre ;)

Jeg er nå i tenkeboksen på en passende "hevn" til min bror, men må vel vente til han ikke har alle "følerene" ute.....forslag mottas med takk !!

Aud Lene:-) Over!