torsdag 15. januar 2009

Irettesatt av internettet

Min svigerinne Sara tipsa meg om denne fra den überkule ordboka på nett Urban Dictionary. UD har tidligere gledet meg med ord som f.eks "Floordrobe" - som altså er den typen garderobe som består i at klærne ikke er inne i skapet, men stort sett ligger strødd ut over soveromsgulvet. (Mange tenåringsforeldre kjenner vel til dette) Eller hva med dagens ord "Kitcheheimer" som beskriver den for enkelte av oss kjente følelsen av å plutselig gå rundt på kjøkkenet og åpne vilkårlige skapdører eller kjøleskapet mens du lurer på hva du egentlig skulle igjen.
Men altså: "fjortoft" oversatt med Anyone famous for making daft remarks som "Can I have a large chip, please?" "It isn't over yet" "D'oh" "What's the point in a pencil... that's blunt?" Det pinligste er jo at jeg ikke engang skjønner hva som er så teit med disse utsagnene. Jeg regner jo med at det er den tross alt mye mer kjente Jan Åge Fjørtoft som er inspirasjonskilden til en egen post på UD. Mest sannsynlig har jo dette ingenting med meg å gjøre. Så får det heller bare være om mitt paranoide alter ego lurer på om noen kanskje kan ha skrevet dette og ment MEG.... Det verste er jo at det stemmer også. Jeg sier til tider usannsynlig mye dumt. Den her biten med å tenke før man snakker har jeg aldri vært særlig god på. Men til mitt dårlige forsvar (som kanskje bare gjør det verre) får jeg si at det skyldes at jeg snakker i kvantitet. Desto mer man sier desto flere dumme ting sier man jo også. Forhåpentligvis slår det litt ut andre veien også... Jeg har vel aldri vært særlig stille og mystisk av meg. Note to self: prøve det engang.

4 kommentarer:

Elisabeth F sa...

Altså...
Er det INGEN som har tenkt å kommentere at dette var da HELT malplassert og passet IKKE på meg i det hele tatt?!!

Ikke for å mase men nå er det vel på tide at noen ler høyt snart? MED meg, ikke AV meg.

Tysvær skøyteklubb sa...

Sjekk Pettersen scale og vær enig i at du kom relativt lett unna denne siden....

Tonje F sa...

hehehehe, tre og ein halv time utan kommentar, for ein tortur! Eg meiner å ha nok erfaring til å slå fast at det definitivt er Jan Å som er opphavskjelda til at ditt etternamn er blitt beæra med ei oppføring i Urban Dictionary!

Forresten kan eg avsløre at eg sjekkar bloggen din nesten kvar dag også når eg er på reise. Eller spesielt når eg er på reise burde eg vel seie. Så har eg liksom "prata heim" - sjøl utan at du veit det. Klem for det!

Anita Cathrine Karoline sa...

Gamle krok, det er ikke mange som sier så mye klokt som deg :)