mandag 13. april 2009

Ja tenk at gråpus har fem små

... de ligger her i denne kurven. I dag har vi henta hjem den nybakte mammaen Bella og hennes fem små sølvfargede nydelige kattepuser. Og de er bare så nydelige :-) Alle fem har fått versjoner av sin mors vakre sølvfargede pels. Bella er nemlig verdens mykeste pus. Og der har de fem små vært heldige. To er bittelitt mørkere sølvfarget, mens tre har helt den samme sølvfargede pelsen som sin mor, en med litt mer striper enn de andre, og en med hvitt ansikt. Og Bella-mor er kjempestolt mamma. Hun ligger i kurven sin og slikker de små mens hun maler kontinuerlig. Jeg hadde bare hjerte til å ta bilder av to av pusene i dag. Men sånn ser altså små kattepuser ut når de er et døgn gamle. Hvem faren er er det vanskeligere å svare sikkert på. Som trofaste blogglesere kanskje husker så kan faren være en gråbrandete og hvit, blid og utadvendt hankatt som frekventerte hushjørnene våre i midten av februar. Eller hans mer stille, tilbaketrukne, svartpelsede kamerat. Som også gjorde sine poter grønne for vår lille Bella, men som holdt seg mer i bakgrunnen og hadde rollen som den mørke og mystiske beileren. Om jeg skal gjette så er det nok han... Vi damer har jo alltid vært suckere for "the bad guys".

6 kommentarer:

Anita Cathrine Karoline sa...

Herreguuuuuuuuud så skjønne!!


Åååååååå ..............

Anonym sa...

Åj..! Jeg håper ikke kjæresten min leser bloggen din, for da tror jeg vi ender opp med en av dem. ;)

De var jo fryktelig fine, da..!

Elisabeth F sa...

De er helt bedårende!! Bella har allerede forkastet kurven med fleecepledd som vi hadde laget til, og heller valgt bukseskuffen til Alvilde som passe sted for seg og sine små.
En storøyd Alvilde kunne rapporterer fra sengen at Bella hadde kommet inn med en kattunge i munnen og hoppet opp i skuffen hennes. Det er noe med den jenta og den katten. Man skulle ikke tro at en kattemor følte seg tryggest i skuffen til en fireåring.

Siv :-) sa...

Dei e kjempefine, akkurat en saann som ej vil ha :-) ....... ej vil ej vil ej vil :-) om nokre aar!
Sikker paa at Alvilde e kjempestolt reservemor og kjem til aa passe godt paa :-)

Anita Cathrine Karoline sa...

Nå er ikke jeg noen katteekspert akkurat men det høres unektelig rart ut ja.... men det er noe med den jenta di også da.... :)

Helga sa...

Jo, kjæresten til Eivind leser bloggen din. Vi tar to!