lørdag 2. mai 2009

Ble lei av epleblomstene

Det var litt for sukkersøtt for meg her inne med epleblomstene og rosa bakgrunn. Så da vender jeg tilbake til det gamle istedet. Akkurat nå har jeg en pust i bakken før jeg skal vaske vinduer og luke i det siste bedet. I går raka vi nemlig hele hagen. Og med sju epletrær, to pæretrer, et plommetre, et morelletre, en del bærbusker, og syrin og sjasmin og sånn... i tillegg til en løvfellende hekk rundt mestearten av hekken.. ja det blir nå litt løv kan man si. Men når man ser på haugene av elgskit som også måtte rakes opp, så er det i allefall noen som setter pris på all nedfallsfrukta.

3 kommentarer:

Siri Fjørtoft, kaBoks sa...

Heisann!

Ej like den her designen bedre... I alle fall overskrifta! :-) Syns den e heilt fantastisk!

Siri

Siv sa...

Du, no maa du snart gi deg. Vaske vindu, broed, rake i hagen, blogge.... he sikkert rukke en kaffe eller tre med naboen og en liten prat, samt klesvask middag og anna. Ej mister rett pusten. Og e litt misunnelig. Ej likte den andre med da, men kanskje denne best??? Og den foer denne siste var fin den med... if u know what I mean... gla i deg, kvinneidolet :-)

Elisabeth F sa...

må berre få rapportere at det ikkje vart vindusvask i dag. det viste seg å vere meir raking som måtte gjerast. Og så måtte sobnen klippast og eit kort lagast før sønnen skulle i bursdag, og handlast til helga måtte det. Og no har eg bakt bollar, og så skal vi grille.
Og sånn vart denne dagen