onsdag 26. august 2009

Beskyttes mot seg selv - del II

I Dagbladet i dag kan vi lese om denne karen. En 54 år gammel nordmann som altså "angrer" på at han gikk berserk på en flytur til Thailand, og holdt en flyvertinne fanget på en do. Han sier altså "Unnskyld", for det, og tror visst at med det så må det være greit. Men om man leser artikkelen videre så er det jo bare kommentar på kommentar av arten som nok best burde vært usagt. Jeg siterer: - Jeg var sanseløst full. - Hun har forklart politiet at jeg befølte henne, før hun klarte å presse seg løs og flykte ut av toaletter. Jeg husker ingenting, men bestrider på det sterkeste at jeg har forgrepet meg seksuelt på henne. - Jeg har gullkort, men det gikk vel betjeningen hus forbi siden jeg denne gangen satt på økonomiklasse. Derfor fikk jeg ikke den respekten jeg hadde krav på.

3 kommentarer:

Anita Cathrine Karoline sa...

fy faen din fordømrade motbydelige ekle sleskete drittsekk!! Æsj og æsj og æsj, håper jeg aldri noensinne treffer på deg!! Blæh!!

Få fyren bura inn, stygge eklingen!! *kvalm*

Tonje F sa...

som du seier, kvar I ALLE DAGAR er Vær Varsom-plakaten når ein treng han??

Den siste kommentaren var jo heilt fantastisk. Eg har gullkort (som i: ja for eg reiser ofte til Thailand for å få hatt meg) men det hadde gått betjeninga hus forbi (som i, det burde jo sjølsagt vere heilt uproblematisk å tafse på flyvertinnene når ein har gullkort).

Fy flate...

Reisendemac sa...

Jeg skjønner nå at jeg burde finlest fordels heftet som fulgte med "gullkortet"enda litt nøyere,, har fått med meg biten om ekstra bagasje, prioritet ved venteliste,osv., men denne bolken om frilynd framferd med flyvertinne, er for meg ny..