mandag 17. august 2009

Mummys home, now you can open the door...

En av flere konklusjoner etter partilederdebatten: Hvem ER disse menneskene som stemmer Frp?!! Som sitter og ser på partilederne UTEN å synes at Siv er litt skummel. (Litt sånn som han ulven som synger "mummys home" med innsmigrende stemme. ) Det er noe med måten hun legger stemmen litt ned og snakker tydeligere og med verdighet når hun snakker om pensjonistene. Blant mye annet... Hvem er disse menneskene som går rundt og ser helt normale ut, men som stemmer Frp? Folk som snakker som andre, hilser blidt og er tilsynelatende hyggelige, men som egentlig bare er opptatt av skatter, avgifter, egen lommebok. Jeg kjenner jeg blir litt grepet av fremmedfrykt.

4 kommentarer:

Siv sa...

Ha ha, ej veit ka du meina :-) ej bli like sjokka kvar gong ej hoeyre at nokken snakka positivt om Frp, mens for meg saa e det et tabu-emne. Nokke ej IKKJE vil bli mistenkt for aa ver for. Tru det he litt med visse Frp tilhengera i bygda vaar med da, som slett ikkje var av dei mest spiselige typane. xx Anyway fru Fjoertoft, ej e glad for aa kunne sei meg enig med deg i dag ;-) xxx kankje du ta deg en tur til London i oktober en gang, naar Irdi e her, saa kan vi ha ei lita sub group studie av ett eller anna feslig nokke??

Anita Cathrine Karoline sa...

hmm... Er frp så ille da mener du...?

Elisabeth F sa...

Ikke du, min venn Anita?!!!!!

Svaret er vel rett og slett "ja"

Tonje F sa...

"don't be afraid now, not anymore".... Ej blir igrunnen aldri so redd so når ej tenke på at Siv Jensen snart kan vere statsminister... Ej kjøme til å gråte blod viss Norge stille med FrP-statsråd på klimakonferansen i København. *HULKE*