søndag 22. november 2009

også i stygge klær

Her kommer dagens gullkorn fra husets lille prinsesse. Hun er et usedvanlig kjærlig lite vesen og forteller oss andre i familien hvor høyt elsket vi er mange ganger i døgnet. I dag har jeg hatt på meg briller, og da hun skulle legge seg isted sa hun følgende:
Mamma jeg ELSKER deg når du har på deg briller. .... også ELSKER jeg deg når du ikke har på deg briller.
For noen dager siden fikk jeg høre at "Mamma, du er så fin, jeg elsker deg så høyt. Til og med når du har på deg stygge klær."
Jeg spurte om jeg pleide å ha på meg stygge klær, og forklaringen var at jeg jo tilo tider har på meg bukser. Det er nemlig ikke et plagg hun har mye til overs for.
Jeg er litt sløv med bloggingen for tiden. Det er rett og slett så mye annet som tar opp tid. Organisasjonsarbeid og hverdag og jobb og i det hele tatt. Denne helgen har jeg gjort mye hyggelig, men det har vært ganske hektisk. Fredag var jeg på fantastisk DiDerre-konsert i Oslo sammen med Pernille. Utrolig kult!!!! Lørdag var jeg medhjelper på julemesse i Hurdal. Jeg skulle egentlig ha stand der selv, men jeg har ikke rukket å bli ferdig med det jeg skulle selge. Så da ble ikke det. Men jeg sitter i styret, så det er er mye annet som skal gjøres også. Da jeg og frøken fryd kom hjem lagde vi Bacalao etter min brors oppskrift, så den kunne være klar som søndagsmiddag i dag. Og i dag har jeg vært på styremøte i Juba på Skarnes. Og spist bacalao etterpå. Dessuten har jeg ikke begynt på juleforberedelsene enda, og det er seint til å være meg. Jeg liker å begynne tidlig. Det er alltid så mye annet i desember, så alt som er gjort før det er en stor bonus.
Men nå skal det soves. Og i morgen skal jeg lære meg å blogge fra mobilen.

3 kommentarer:

Tonje F sa...

ja no begynte eg å bli litt bekymra sidan det ikkje hadde vore oppdateringar på lenge.

Klem til deg same kva slags klede du har på deg, og så til ho knusgode som foraktar bukser. Skal huske det neste gong eg kjem på besøk :-)

For vi må møtast snart. IRL.

klemz

Siv sa...

Ha ha, no flira ej godt, du veit vel ken ho tek ette??? Hi hi bukse ja....
nokken plagg du ikkje lika heller, om ej ikkje husker feil ;-)
klem til dokke alle der, jula kjem om du e forberedt eller ikkje saa husk aa kos deg oppi alt sammen!!
Juleklem til deg med Tonje x

Lillian sa...

Tjihihi :) Ho e so goe atte! Glej mej til å sjå dåkke att - oppover til jul? PS; Ej e enig med Alvhilde ang bukser for tida, men det e berre fordi ej ikkje klare å få att ei einaste ei rundt det som eingong var ei midje. Magen veks, så her går det i tights og skjørt. Heia Alvhilde!!!
PS; Ej e ferdig med julegåvene, berre sånn for å gni d inn. Åsso he ej kjøpt ferdig kransekakedeig til å lage pinner og duppe i sjokkis. He sansen for d enkle for tida. Men rullepølsene he ej laga skikkela! Klemklem frå damene på Tarebakken (Reidar e i Malaysia på jobb)