mandag 3. mai 2010

Rar dag

Har levert iphone til reparasjon. Batteriet i iphonen min ble plutselig veldig dårlig for noen uker siden. Jeg leverte inn og fikk ny telefon. Men jammen meg hadde ikke den akkurat det samme problemet. Utrolig irriterende. Nå er den levert til reparasjon nr 2 Men det er ikke det rare. Det rare er at jeg i dag var på besøk hos stiftelsen Retretten, som er et enormt bra tiltak. Her driver de blant annet med noe som kalles NADA-akupunktur. Som skal hjelpe folk som slit med rusavhengigheit (les meir om det her) Dette fikk vi prøve (Bra for andre ting enn avhengighet også) Og da hun satte en nål i et punkt i øret mitt begynte bare tårene å renne. Det viste seg at det var sorgpunktet. Jeg fikk hiksta frem at jeg mista faren min nylig, og det var nok derfor jeg reagerte så sterkt. Så satt jeg der da i en stol, med fem nåler i hvert øre, med tårer som rant og rant helt av seg selv. Merkelig opplevelse

3 kommentarer:

Anja Holt sa...

Få det ut og så kan du atter gå tilbake og nyte dagen. Kroppen er en merkelig maskin, den sier i fra selv når vi ikke vil.

Akupunktur har jeg forsøkt selv med hell, jeg tror på slikt!

Anne Marie sa...

Sånn akupunktur skulle jeg også hatt. Har mistet tre besteforeldre det siste halvåret, men knapt felt en tåre. Det hadde vært deilig å få gråte litt. Kondolerer til deg, og takk for at du deler opplevelsene og følelsene her på bloggen.

Anita Cathrine Karoline sa...

Så rart det må ha vært ..

.. snille gode vennen min ..