mandag 6. oktober 2008

Kong vinter er en diktator

Da jeg stod opp i dag var bilen min dekket av en glassaktig hinne. I et lite øyeblikk lurte jeg på om noen hadde vært på gårdsplassen vår og gjort hærverk i natt. Men så skjønte jeg at det bare var nattefrosten som hadde vært på besøk. Det høres jo nesten litt hyggelig ut når jeg skriver det sånn. Men det er ingenting som er mer irriterende enn å skulle rekke et tog, og så få stresspuls fordi du må bruke tid på å skrape en bil som nærmest er glasert. Jeg er faktisk så lite glad i vinter og kulde at jeg kjenner jeg er i ferd med å surne litt bare fordi det er oktober. Hva er egentlig så stas med vinter da? Det blir kaldt i huset, man må ha på mye klær. Ikke bare på seg selv men på ungene også. Eksemet mitt på hendene klør og klør og klør. (Fungerer nærmest som en kuldeindikator. Jeg kan faktisk varsle kulde et par dager før den kommer.) Og så blir det snø, og så blir det slaps og så er det bare kjipt og slitsomt. Grrr. Jeg kan gå med på snø i adventstida og jula. Men våren kan starte i februar. Snø til påske er dødskjipt.
Men det var idyllisk på togstasjonen i dag da. Det må sies.

3 kommentarer:

Tysvær skøyteklubb sa...

Har du vurdert et sånt dekke, gjerne blått, til å ha over bilen når det er fare for frost. Du slipper å skrape is! Kjempepraktisk.
Spør noen i nærheten om de har et slikt et :)

Elin sa...

Tenk så idyllisk det hadde vært uten togstasjonen der :)

Til pet1: det er da klart hun har sånt dekke.. og tilogmed i blått.. det har jeg da vitterligen sett bilde av i en tidligere blogg om burkabiler. Og det på biler som ikke fortjener det ^^

Hm sånn bildekke skal jammen jeg også ha.

Anja Holt sa...

jeg er miljøsvin, starter bilen og går inn igjen... ja til snø i jula og bare veier ellers uten kuldegrader!!!