onsdag 28. januar 2009

Og slik går nu dagan

Er det grunn til å humre litt i skjegget når man syntes det er dødskoselig å gi blod.
Man får sitte stille i en stol. (for en smånbarnsmor skal det ikke mer til) Riktig nok med en nål inn i armen, men likevel... Man får drikke brus, og slappe av og ingen i hele verden kan komme og kreve at du skal gjøre noe annet enn å bare sitte der. De sier faktisk "pass på at du sitter stille lenge nok etterpå nå da... " Nå er det faktisk veldig hyggelig å gi blod da. Spesielt på Stensby. De som jobber der er hyggelige, man får gave etterpå. Og av og til treffer man jammen kjentfolk. I går gikk jeg på ikke mindre enn to menn fra vennekretsen. Så blodbanken på Stensby er muligens det nye IT-stedet i Eidsvoll :-D (For jeg tar jo for gitt at vi fremdeles hører til "the IT-crowd") Og i tilfelle noen noengang har lurt, så har jeg som dere ser rødt, ikke blått blod av type A+. Beklager til dere med sprøyteskrekk. :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

og SÅNN går nu dagan om..... ;-)

Klem fra det høga nord!

Anita Cathrine Karoline sa...

flink jente!!

Tonje F sa...

så greit å vite Elisabeth for det betyr at vi kan gi blod til kvarandre om nokon av oss skulle trenge det :-) for eg har også A+

Men på meg har det berre blitt eit blodgivar-vinglas, for dei konstaterte igrunnen at eg hadde så lite at eg trengde det sjøl--- men om det verkeleg knip om, skal du få!!

Anonym sa...

Det her er jo opptil flere strålende argumenter for å gi blod. Sitte stille og drikke brus med god samvittighet en hel halvtime! Det er jo gullkantet. Jeg må melde meg på igjen bare jeg er ferdig å amme. Du bør sende innlegget til reklameavdelingen til blodbanken.