fredag 17. april 2009

Ubrytelige regler

Det virker som om det er på sin plass å minne om en ubrytelig regel.
Ja, jeg kan jo faktisk minne om de to viktigste, og faktisk komme med en liten oppsummering på slutten.
Grunnen er denne artikkelen. Om haremsbukser som er moderne igjen. Regelen er som følger:
Har du gått med det på alvor en gang før, og sluttet å gå med det på alvor. Ja da ER du faktisk for gammel. Dette gjelder selvsagt haremsbukser, men det gjelder også f.eks syrevaskede bukser Eller alle andre ting som var moderne på åttitallet, og så nå er moderne igjen. Det eneste unntaket for regelen er om du har gått med det hele tiden underveis. Jeg påberoper med f.eks retten til å gå i adidas-sko selv om fjortisene fremdles gjør det. Og med det samme vi er i gang kan vi også minne om den andre ubrytelige regelen. også kalt Pernilles magiske grense. Ikke fordi hun har brutt den. men fordi hun har formulert den.
Ta alderen din. Del den på to og pluss på sju. Alt under dette er for ungt for deg.
Og om du synes dette er vanskelig å huske, så kan vi jo si det sånn:
Lurer du, så betyr det at du kan la være. Da ER du for gammel!! Det gjelder både Haremsbukser og for unge kjærester For man må faktisk sette en grense et sted.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ej havna på 20... D e vel ikkje so gale... Men haremsbukse kjem ej AAAAldri tej å gå me... D ser no heilt kokko ut!!
Håpe du ha en fint tur... :o) Å att du fekk feira dagen din :o)
Klem frå
Sunnmøre :o)

Anita Cathrine Karoline sa...

Jeg lover høyt og hellig å ALDRI noensinne iføre meg haremsbukser. Jeg gikk IKKE med det sist det var moderne, og kommer ikke på noe vis til å ha på meg noe så grusefullt nå. Ikke om jeg fikk betaling.

Tonje F sa...

ej må berre kommentere at ej va inne på dagbladet.no og humra litt over denne artikkelen og så tenkte eg tilfeldigvis at "no e de etpar daga sia ej he sjekka bloggen hinna Elisabeth" og då eg tasta mej inn der, ka finne ej anna enn en kommentar på den artikkelen ej nettopp kom frå. Tøft!!

Forøvrig heilt enig i innhaldet selvfølgelig...

Trineb sa...

Har akkurat kjøpt meg sånn haremsbukse, eg.....
(Hahahahaha!!!)


Tulla.... ;-)

Siivpiiiv sa...

Ha ha, no flira ej godt, ej va nemlig en kjempefan av haremsbukser da ej va fjortis, hadde maaange, mamma sydde faktis til meg i mange farger og moenstre, og ej va saa kul.
Derfor varte ej saa gla da ej saag dei igjen :-) Ingrid he allereie kjoept (4 aar yngre enn meg, men brukte det ikkje den gangen da ho va litt lita) og ej he tenkt tanken paa aa kjoepe det IGJEN, heilt til no ;-) no toer ej ikkje. Kanskje kun ei, som ej kan bruke i smug... men da sei ikkje ej et ord til Elisabeth :-) hi hi hi...

Anja Holt sa...

Jeg kan ikke ha en yngre partner enn 23,5 år. Jeg har god margin, med andre ord!

Ellers, haremsbukser på min kropp? Det skjer bare ikke. Er kort nok i lortefallet allerede, om det ikke skal påpekes en gang til med uheldig buksevalg!

LenaF sa...

Jeg gleder meg og til helgen, men har ikke samme nedtelling til denne treffen som jeg hadde til Scraporama. Skal IKKE bruke like mye penger på Grorud... Kanskje må kortet bli hjemme og kun ta med kontanter... Hmm, må tenke ut nå lurt nå.