mandag 1. juni 2009

Jordbærpyramiden er klar

Fy søren for en jobb.
Gartner-Olsen stilte med jord i dag, og dermed var det bare å sette igang. Luke, sortere ut det som fantes av jordbærplanter fra den sist var "i drift" (overraskende mye faktisk), spa opp, fylle på med jord, legge duk, plante jordbærplanter, og til slutt rydde opp og vanne. Nå håper jeg bare at plantene vil trives, og at duken vil ligge på plass som den skal.
Har for øvrig tatt årets andre bad i dag. Og spist softis. Og luka resten av blomsterbedene også.

6 kommentarer:

Elisabeth F sa...

For øvrig så må jeg jo skryte av at jordbærpyramiden faktisk er selvbygd av meg.

Anita Cathrine Karoline sa...

wow, den var jo svær jo!
så flink du har vært :) kjempeimponert!!

Rolf Rander Næss sa...

ej blir heilt inspirert av dej Elisabeth. En dag skal ej mæ ha jordbærpyramide. Men før på ønskelista står syrinar, peonar, plommetre, morelltre, solbærbusk, stikkelsbærbusk, roser, og liljer... held på å bygge opp sjøltilliten med petunia og urter på verandaen. Har gått bra i ti dagar hittil... :-D

Rolf Rander Næss sa...

hehehe, ej heite Rolf Rander, å ej he blitt inspirert og både lagt om til sunnmørsdialekt OG fatta interesse for plantene på balkongen, i løpet av pinsa... særlig!

Anja Holt sa...

Oj oj oj - se på den du!

Hvordan er denne snertne saken konstruert?

Elisabeth F sa...

Jo Anja, takk som spør (ikke det at jeg er stolt over bygverket mitt altså....)
Det er tre kasser som er plassert oppi hverandre. En stor nederst (ca 200 x 200) en middels (ca 120 x 120) og en liten (ca 80 x 80). Har fylt med pukk nederst, og så jord. Og så lagt duk og planta jordbærplanter. Det geniale med slike kasser er at du får det opp fra bakkenivå, og får et jordbærbed i flere høyder, slik at det blir lettere å luke og plukke.

Tonje: Jeg tok for gitt at Rolf Rander hadde begynt å bli integrert i de sunnmørske skikker og hager. En positiv ting.